- Dostęp do systemu wyłącznie dla wyznaczonych urządzeń.
- Korzystanie z aplikacji wymaga logowania.
- Wprowadzane i gromadzone dane są widoczne wyłącznie dla osób do tego uprawnionych – w wyznaczonym zakresie dla każdej z nich.
- Dane przesyłane z aplikacji do bazy danych są szyfrowane (SSL).
